Sayfalar

17 Kasım 2013 Pazar

Boy uzatma tabanlıkları

Günümüzde çok satış yapan boy uzatma ürünlerinden birisi olan boy uzatma tabanlıkları gerçekten boy uzatıyor mu? bu sorunun cevabını boyunu uzatmak isteyen herkes merak etmiştir. Bu yazıda sorunuzun cevabını ve boy uzatma tabanlıklarının nasıl boy uzattığı hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


Öncelikle sorunuzun cevabını hemen vereyim. Boy uzatma tabanlıkları boy uzatır. Fakat şunu da söylemeliyim ki bu tabanlıkların yaptığı etki kişiden kişiye göre değişmektedir. Yani bazı kişilerde boy uzatma tabanlıkları işe yaramamaktadır. Özellikle 22 yaşını geçmiş bireylerde boy uzatma tabanlıkları işe yaramamaktadır.

Boy uzatma tabanlıklarında baş parmağa dokunarak beyni uyaran bir nokta bulunur. Bu nokta sayesinde hipofiz bezi uyarılır ve büyüme hormonu salgılanır. Yani sizin anlayacağınız boy uzatma tabanlıkları hipofiz bezini harekete geçirerek boy uzatır. Eğer ergenliğinizi tamamladıysanız ve rahatınıza düşkünseniz boy uzatma tabanlıklarını önermiyoruz.

Boy uzatma tabanlığı kullanan birçok kişi konfor sorunu yaşamaktadır. Özellikle kadınlarda görülen bu konfor sorunu ayak sağlığını ciddi bir şekilde tehdit edebilmektedir. Size tavsiyem boy uzatma tabanlığını kullanmamanız tarafındadır. Boy uzatmak için en mantıklı yöntemler sırasıyla spor yapmak, doğru beslenmek ve iyi bir uyku düzenine sahip olmaktır.

13 yorum:

  1. Merhaba boyum 1.83 ama ben 1.90 olmak istiyorum çünkü profesyonel basketbol oyuncu su yum . Ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Meraba bwn 11 yasinda bi kizim boyum 149 gunde 2 kase yogurt yersem boyum en fazla kac cm olur

    YanıtlaSil
  5. Meraba bwn 11 yasinda bi kizim boyum 149 gunde 2 kase yogurt yersem boyum en fazla kac cm olur

    YanıtlaSil
  6. Merhaba 17 yasinda kizim boyum 1.58 balik tavuk turk etmiyim basketbol oynamiyoru m sizce ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
  7. Merhaba adim ümit yasim 22 boy uzatma hareketlerini uygulayarak protein ve kalsium alarak uzama durumum nedir . Doktora danismam gerekiyor bu bunla alakali

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba yaşım 18 boy 1.60 cinsiyet kiz boyumu uzatmak istiyorum yogurt yiyerek sut icerek spor yaparak veya voleybol oynayarak boyumu uzatabilirmiyim sizce uzarsa eger kac cm uzar tahmininizce

    YanıtlaSil
  10. Yas 14 boy 158 daha ergenlige girmedim babam 165 annem 168 kac cm olurum barfiks yapiyorum sut iciyorum

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar benim kızıma yaklaşık 1 yıl önce erken ergenlik teşisi konuldu doktorun söylediğine göre en fazla kızım 1.57 e kadar uzar dedi şuan kızım 9 yaşında sizce ne yapmamız lazım ?

    YanıtlaSil
  12. Bu arada anne boyu 1.69 baba boyu 1.78

    YanıtlaSil